Camper informatie

Wegenwacht, wegwijzers, Alarmcentrale, de Kampioen. Daar kent iedereen de ANWB van. Maar de ANWB is en doet nog veel meer. Als lid kunt u bij de ANWB terecht voor informatie, advies en hulp, maar ook voor allerlei producten en diensten op het gebied van recreatie, toerisme, verkeer en vervoer
 
naar de acsi site

De campingspecialisten van ACSI verzamelen met de grootste zorg de campinginformatie die u nodig heeft. Surft u verder en u begrijpt waarom honderdduizenden kampeerders kiezen voor ACSI. Het is handig om na enkele jaren een nieuwe gids aan te schaffen. Het kaartmateriaal is dan sterk verbeterd en de voorzieningenlijst is herzien.

 
naar de bovag site

Het favoriete adres voor aankoop en onderhoud van Nederland is het bedrijf dat is aangesloten bij BOVAG Afdeling Mobiele Recreatie (AMR). Veruit de meeste kampeerauto's komen hier vandaan.

 
laat uw camper taxeren

RDM , Inspectie & Taxatie van alle modellen en typen personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens, autobussen, motorrijwielen,  rijwielen met hulpmotor, rijwielen, caravans en kampeerwagens.

 
naar site van rijksdienst voor wegverkeer

De gegevens van de Nederlandse voertuigeigenaren en hun voertuigen worden geregistreerd in registers, die door de RDW worden beheerd. De RDW voorziet de burger van informatie uit de registers, binnen bepaalde kaders zoals het privacy-reglement. Aan de hand van de registers controleren de RDW en de Belastingdienst/Centrale administratie/Autoheffingen of de bezitter van een voertuig heeft voldaan aan de voertuiggebonden verplichtingen