Chemisch Toilet

Aqua Kem Blue
Aqua Kem Blue is een toiletvloeistof voor de afvaltank met een zeer effectieve werking. de vloeistof heeft een aangename dennengeur. Aqua Kem Blue presteert bij gemiddeld gebruik het meest effectief gedurende een periode van vier tot vijf dagen. De maatstreep in de fles maakt het doseren van de juiste hoeveelheid Aqua Kem Blue gemakkelijk. Aqua Kem Blue is verkrijgbaar in een economische 2 liter fles, een compacte 1 liter fles en een handige 1 liter doseerfles. Uiteraard zijn de flessen voorzien van een kinderveilige sluiting.
 
Aqua Kem Green:
toiletvloeistof met Mileukeur.
Aqua Kem Green is een toiletvloeistof voor de afvaltank met een volledig biologische werking en een prettige citrus geur. Deze toiletvloeistof draagt het Milieukeur! Aqua Kem Green presteert bij gemiddeld gebruik het meest effectief gedurende een periode van drie tot vier dagen. Bevriest pas bij een omgevingstemperatuur van -20º C en werkt na ontdooiing even effectief als voor bevriezing. Aqua Kem Green is verkrijgbaar in een voordelige 1.5 L fles of in een handige 375 ml flacon.
 
Dri Kem:
granulaat voor de afvaltank van het toilet. Voorzien van het Milieukeur.
De glanzende groene korrels van Dri Kem lossen gemakkelijk op in de afvaltank en beginnen daar hun biologische werking. Dri Kem korrels hebben een prettige citrus geur en presteren het meest effectief bij gebruik van een periode van drie tot vier dagen. Dri Kem biedt caravan- en campergebruikers een goed alternatief voor vloeistoffen en is door het gemak van opslag en dosering ideaal voor gebruik in de winter. Verkrijgbaar in een handig draagbare 1 kilo flacon. Dri Kem draagt het Milieukeur!
 
Certisil een Duits product voor het chemisch toilet meer>>>