Camper Schadeherstel

Je zal het maar hebben, schade aan je camper. Als schade door een ander is veroorzaakt de schadepapieren juist en goed invullen, in het buitenland is het verstandig om de politie daarbij in te schakelen voor een juiste afhandeling. Bel je adviseur of verzekeraar die je kunt vinden op de groene kaart. Weet je het echt even niet meer en je zit in het buitenland bel dan S.O.S. alarmcentrale (+31) 20 6 51 51 51.

In Nederland zijn er diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade van een camper. Kijk hier voor deze lijst met tips.


Bij FOCWA zijn circa 1500 autoschadeherstelbedrijven aangesloten. Hiervan hebben ruim 1100 bedrijven zich geconformeerd aan extra eisen: de FOCWA Garantiebedrijven.
Bij FOCWA kun je ook makkelijk zoeken op kaart naar bedrijven die schade herstellen aan campers, zowel bekleding en inbouw als wel chassis en technische schade.
 
Camper Totaal verzorgt diverse zaken voor u:
 - Alle onderhoud en reparatie
 - Schadeherstel
 - APK keuringen
 
CampTech is een unieke organisatie die technisch werk uitvoert aan caravans, kampeerauto's en trailers van alle merken. Zij werken zowel voor zakelijke klanten als particuliere eigenaars.